Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس واحد تروپروسس شرکت فولاد مبارکه از طراحی و تولید ورق‌های ویـژه خطوط انتقال آب خلیج‌فارس در این شرکت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی فولاد مبارکه، علی‌رضا مولوی‌زاده گفت: در پی درخواست صنایع لوله‌سازی در خصوص تولید گرید API X۶۵، طراحی و تولید آن مطابق استاندارد مربوطه (API ۵L-PSL۲) در دستور کار واحد متالورژی و روش‌های تولید و سایر بخش‌های مرتبط شرکت قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس واحد تروپروسس شرکت فولاد مبارکه با اشاره به این مطلب که کلاف فولادی مذکور با ابعاد درخواستی مشتری ۱۵۰۰*۱۵ میلی‌متر تولید شده و دارای حداقل استحکام تسلیم ksi ۶۵ معادل ۴۵۰ مگاپاسکال و حداقل استحکام کششی ۵۳۵ مگاپاسکال است، گفت: ویژگی این گرید استحکام بالا و در نتیجه امکان کاهش ضخامت ورق مصرفی است.

وی تصریح کرد: با بی‌نیازی از واردات این قبیل محصولات سالانه از خروج مقادیر قابل‌توجهی ارز جلوگیری خواهد شد.

مولوی‌زاده در پایان از همکاری تمامی مدیران و کارکنان واحدهای دفاتر فنی و تولیدی، به‌ ویژه ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم، نورد گرم و همچنین واحدهای آزمایشگاه، فروش، کنترل کیفی، برنامه‌ریزی و تحقیقات بازاریابی و مدیریت و کارکنان متالورژی و روش‌های تولید شرکت تشکر و قدردانی کرد.

در همین خصوص حسن شرافت کارشناس تروپروسس شرکت فولاد مبارکه نیز افزود: پس از تعیین آنالیز مناسب، سایر پارامترهای تولیدی مشتمل بر اعمال دستورالعمل نورد APIM به‌ منظور حصول خواص مکانیکی موردنظر استاندارد مربوطه مشخص شد و با در نظر گرفتن آنالیز و پارامترهای طراحی مناسب، در ابعاد مورد درخواست مشتری با موفقیت تولید شد.

وی با تأکید بر این‌که این محصول مطابق با استانداردهای لازم تولید شده است، اظهار داشت: گرید API X65 تولیدشده در فولاد مبارکه با انجام آزمون‌های کشش، خمش و ضربه، آزمون‌های آزمایشگاهی را با موفقیت پشت سر گذاشت و در نهایت در کارخانه لوله‌سازی به لوله‌های موردنظر تبدیل شد و به تائید مشتری رسید.

شرافت اضافه کرد: لوله‌های اسپیرال از نورد ورق‌ها با عبور از غلتک‌ها با درز حلزونی (اسپیرال) به شکل لوله در آمده و درزها جوش داده می‌شود، در حالی‌ که در لوله‌های درز مستقیم، قطر لوله بستگی به پهنای ورق دارد. ضمن این‌که در روش اسپیرال، با تغییر زاویه تغذیه، لوله با قطرهای مختلف تولید می‌شود، اما در روش درز مستقیم، برای تغییر قطر باید کل قالب‌های خط تولید تعویض شود. از این‌ رو در روش اسپیرال، می‌توان لوله‌های با قطرهای مختلف را با هزینه کمتری نسبت به درز مستقیم تولید کرد.

انتهای پیام/63062/ص/

منبع: فارس

کلیدواژه: خلیج فارس تولید اصفهان آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۷۸۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، گمرک ایران آمار عملکرد ۱۰۰ صادرکننده اول کشور در حوزه تجارت خارجی را در سال ۱۴۰۲ اعلام کرد. از مجموع صادرات غیر نفتی کشور در سال گذشته، بالغ بر ۱۳۶ میلیون تن به ارزش بیش از ۴۹ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی انجام شده است که از این میزان، ۶۹ میلیون و ۷۳۹ هزار تن به ارزش ۲۸ میلیارد و ۹۵۵ میلیون دلار توسط ۱۰۰ صادرکننده برتر انجام گرفته است. این میزان صادرات توسط ۱۰۰ صادرکننده برتر، بیانگر افت ۱.۴۷ درصدی از نظر وزن و افت ۱۸.۹ درصدی از نظر ارزش دلاری نسبت به سال ۱۴۰۱ است. با این حال فولاد مبارکه توانسته است در سال ۱۴۰۲ هم از نظر وزنی و هم از نظر ارزش دلاری، رشد قابل توجهی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشته باشد.

نکته حائز اهمیت در رشد صادرات محصولات فولاد مبارکه، افزایش هم‌زمان وزن و ارزش دلاری صادرات است.

محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در رابطه با میزان صادرات این شرکت در سال ۱۴۰۲ گفت: شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تغییر رویکرد در حوزه فروش و بازاریابی و حضور مؤثر در بازارهای جدید توانست ضمن تأمین نیاز مصرف کنندگان داخلی در سال ۱۴۰۲ بالغ بر یک میلیون و ۴۰۹ هزار تن محصولات فولادی به ارزش بیش از ۷۰۷ میلیون دلار صادر کند که از نظر وزنی ۱۶.۶۱ درصد و از نظر دلاری ۱۴.۶۸ درصد نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۱ رشد داشته است و این رشد صادرات در شرایطی رقم خورده است که در سال ۱۴۰۲ با محدودیت‌های شدیدی در حوزه برق و گاز مواجه بودیم.

طیب‌نیا افزود: نکته حائز اهمیت در رشد صادرات محصولات فولاد مبارکه، افزایش هم‌زمان وزن و ارزش دلاری صادرات است. این مسئله بیانگر نگاه ویژه فولاد مبارکه برای گذر از خام‌فروشی و صادرات محصولات با ارزش افزوده بالاتر است.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه تصریح کرد: فولاد مبارکه با کسب سهم ۱.۴۳ درصدی ارزش دلاری صادرات در بین کل صادرکنندگان در جایگاه پنجم قرار گرفته است و این در شرایطی است که رتبه اول به شرکت ملی گاز و سه رتبه دیگر به شرکت‌های حوزه پتروشیمی باز می‌گردد و این مهم، اهمیت رتبه فولاد مبارکه را به عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده غیرنفتی و پتروشیمی دو چندان می‌کند.

طیب‌نیا با اشاره به جزئیات صادرات محصولات فولاد مبارکه گفت: فولاد مبارکه بزرگترین تولیدکننده محصولات تخت در منطقه به شمار می‌رود و ۸۴ درصد تولیدات ما در سال ۲۰۲۳ راهی بازارهای داخلی و ۱۶ درصد راهی بازار صادراتی شده است.

طیب‌نیا افزود: البته در بخش صادرات چالش‌هایی نیز وجود دارد که امیدواریم در سال‌های آتی رفع شود. نخست آن که برای فروش و ارائه محصولات متنوع به بازار جهانی محدودیت داریم. همچنین چالش اصلی صادرات در شرایط کنونی کشور عدم امکان برنامه‌ریزی بلندمدت با توجه به باثبات نبودن پیش‌بینی‌ها بر شرایط ارزی و تغییرات احتمالی قوانین و تعرفه‌ها و معافیت‌های صادراتی و … است. به عنوان نمونه حذف معافیت‌های مالیاتی صادرات به واسطه محدودیت گذاشتن بر سقف معافیت‌ها در قانون بودجه سال جاری از مواردی است که با توجه به الزام به عرضه ارز با قیمت نیما توجیه صادرات را برای بسیاری شرکت‌ها از بین خواهد برد.

وی گفت: همچنین زیرساخت‌های کشور برای صادرات باید تقویت شود؛ در بخش لجستیک و حمل و نقل نیاز به بهبود داریم، اسکله‌ها در بنادر باید تقویت شود تا بتوانیم محصولات را با تناژهای بیشتر صادر کنیم.

کد خبر 6097074

دیگر خبرها

  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • تولید ورق نازک سرآغازی برای رشد و شکوفایی خط قلع‌اندود
  • بازدید مسئولان از خط تولید فولاد مبارکه ثمرات بسیاری دارد
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران